Hit enter to search or ESC to close

Прясна Спирулина

Свежа спирулина от МySpirulina е активна ензимно и запазва цялата си хранителна стойност: това е супер-храна с високо съдържание на протеин и всички незаменими аминокиселини. Спирулината е перфектната добавка към хранителния ви режим: добавете я към сутрешната си закуска, направете си фреш или шейк или дори си я намажете на филийка хляб.

No items found.

Кои сме ние?

Ние сме млад и амбициран екип от професионалисти в областта на култивирането на водорасли от род Спирулина. Поставили сме си за цел да разпространим ценните свойства на водораслото обявено от ООН за супер храна на бъдещето.

Всичко започна, като проект в университета.
С натрупването на познания и практически опит нашият екип успя да пресъздаде идеалните условия за отглеждането на водорасли от род Спирулина.

След участието ни в няколко научни състезания и осъзнаването на всички полезни свойства на прясната Спирулина, ние създадохме MySpirulina – стартираща компания, която има за цел да позволи на всеки човек да се докосне до полезните свойства на прясната Спирулина.

Нашият екип

Запознайте се с нашият екип от професионалисти

Румен Еремиев

Основател

Румен е изучавал Екология и опазване на околната среда във Биологически Факултет към Софийски Университет. С дългогодишен опит в култивирането и изследването на микроскопични водорасли от род Спирулина. Той обича да спортува и е водолазен инструктор.
Георги Попчев

Съосновател

Георги е изучавал Екология и опазване на околната среда във Биологически Факултет към Софийски Университет. Понастоящем студент в Магистърска степен по Ландшафтна екология и природен капитал. С дългогодишен опит в култивирането на водорасли от род Спирулина. Обича спорта и екологосъобразният начин на живот.

Връзка с нас